Return to site

Delavnica za obvladovanje stresa, tesnobe in paničnih napadov

Psihologija z Matejo, naročanje 030 305 438

broken image

Živimo v časih povečanega stresa, (pre)hitrega tempa, obremenitev doma in v službi in še česa. Ko se vsemu temu pridružijo še korona, vojne in požari je rezultat prava epidemija tesnobe. Ta lahko v zadnji fazi preide v mučne panične napade, ki marsikoga povsem onemogočijo.

Ker je tega v zadnjem času res veliko, sem se odločila, da začnem z delavnico za obvladovanje stresa, tesnobe in paničnih napadov, ki vam bo pomagala obvladati stres in preprečiti, da se ta razvije v tesnobo ali še kaj hujšega, kot so na primer napadi panike.

Delavnico izvajam individualno - tako se lahko polno posvetim vsakemu posamezniku posebej glede na specifične stresorje, ki jih doživlja in osebno situacijo. Tako vam svojih osebnih problemov tudi ni treba razlagati pred drugimi ali pa poslušati s čim vse se soočajo ostali udeleženci, kar lahko pri tistih, ki že trpite za tesnobo sproži še dodatne reakcije.

Na delavnici se naučite prepoznati vse, tudi skrite vire stresa ter ustaviti in obvladati prve znake tesnobe preden prerastejo v napade panike. Poteka preko video povezave, traja 2 uri, cena pa je 60 evrov (torej 30 evrov na uro). Zaradi kovida se izvaja preko spleta (lahko uporabite telefon, tablico ali računalnik). To olajša komunikacijo saj nam ni treba nositi mask, pa še strah pred tem, da bi dobili virus je odveč. 🙂

Za termin pokličite 030 305 438 ali pa si ga sami izberite na povezavi: 

Pazite nase in se vidimo! 🙂🙂🙂